Rabu, 19 Februari 2014

Salam 2014

Dah masuk February baru boleh update blog nih... sibuk betul... rupanya surirumah ni lagi sibuk.... kerja x pernah settle... apa pun alang-alang dah bukak blog ni.... so kena update ler... kat semua kengkawan di luar sana... tahun ni anak2 adalah tumpuan utama... yang sulung masuk darjah empat... tahun ni banyak aktiviti kokurikulum... macam mana nak bantu dia bahagi masa... ingat tahun ni dapat lebih masa untuk anak2 tapi dah masuk february rasa macam  apa yang dirancang x menjadi... kesian lak anak2... macam mana orang lain mampu buat.... kengkawan yang follow blog  ni boleh tolong bg cadangan untuk bantu maklum ler anak sulung...

 Yang no 2... masuk pra sekolah.... badan makin naik ... makan banyak... nampak dia happy sepanjang masuk pra nih.... suka sangat sampai x mau tinggai sekolah... sebab dia suka makan ... apa lagi mak dia seronok nak masak macam2 walau x pandai mana... seronok tgk anak2 menambah makan... tp seriau (takut) lak tgk badan montel2 sgt....

Anak yang ketiga msh di tadika pintar gemilang... sehappy-happy nyer dia kat situ... walau abangnnyer x dak sekali dah....banyak kawan katanya... tp hari2 minta choki2... cam sedap jer... yang ni aktif dan ceria selalu... anak sapa lah  nih...

So ... itu mukadimah 2014... hope semua azam tahun ni.. tercapai.... amin.... buat pelanggan balqis corner... terima kasih atas sokongan anda.... terus berinteraksi dengan balqis bukan hanya sebagai pelanggan sebagai kawanjugak... kami mengalu-aluk an pendapat membina... mari kita berusaha dan berjaya untuk dunia dan akhirat...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan